Gekos është një kompani e distribuimit si lider në treg për më shumë se dy dekada dhe është gjithashtu një partner strategjik me disa nga brendet më të shitura botërore të pijeve alkoolike dhe joalkoolike, duhanit, produkteve ushqimore dhe jo ushqimore.

MË SHUMË...